З сюрпризом. Рецепт равіолі з рідким жовтком всередині

2 червня 2021, 04:44

Кулінарний експерт тетяна Літвінова розкрила секрети приготування великих равіоло з начинкою з сиру, шпинату, трюфеля та жовтка.

Равіоло — це різновид італійських равіолі, які відрізняються великим розміром і жовтком, який витікає при розрізанні, як в яйцях-пашот.

Рецепт равіолі з яйцем

Інгредієнти

Відео дня

Для тіста:

  • Борошно семола — 100 — 200 г
  • Борошно пшеничне — 100 г
  • Оливкова олія — 20 г
  • Жовтки — 7 шт
  • Яйце — 1 шт

Начинка для равіоло:

  • Сир рикота — 250 г
  • Пармезан — 50 г
  • Лосось копчений (дрібно нарізати) — 100 г
  • Шпинат — 150 г
  • Трюфель

Приготування:

Замісіть тісто на пасту, оберніть харчовою плівкою та дайте постояти 2−3 години.

Пробланшуйте шпинат і дрібно наріжте листя. Натріть пармезан на дрібній тертці. З'єднайте рикоту, шпинат і пармезан, перемішайте і відправте в кондитерський мішок.

Розкачайте листи тіста розміром 25/25 см.

Видавіть начинку з кондитерського мішка по колу діаметром 7−8 см на тісто в два шари.

Жовтки викладіть всередину кола, зверху — трюфель. Накладіть зверху листом тіста, руками або за допомогою кулінарного кільця сформуйте равіолі. Виделкою по колу видавіть повітря всередині равіолі. За допомогою форми приберіть зайве тісто по колу.

Варіть у киплячій воді равіолі 3 хвилини.

Смачного!

Равіоло з жовтком - відеорецепт

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X