З телятиною або перепілкою. Рецепт салату олів'є від Сави Лібкіна

13 січня 2021, 03:03
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Відомий ресторатор, власник ресторанів Дача, Тавернетта, мережі кафе Компот Сава Лібкін поділився фірмовим рецептом олів'є з телятиною, язиком, перепілкою і домашнім майонезом.

Оскільки салат олів'є для більшості - новорічна страва, його варто приготувати і на Старий Новий рік.

Сава Лібкін дав кілька порад з приготування салату:

  • Замість магазинного майонезу використовуйте майонез власного приготування.
  • Замість ковбаси покладіть у салат відварну телятину та відварений телячий язик. Відразу після варіння опустіть їх у крижану воду, і тільки після цього нарізайте.
  • Інший варіант, смажене куряче філе (або копчена качина грудка) і смажене м’ясо перепілки.
  • Купуйте картоплю тих сортів, які не розварюються. Говоріть продавцеві: мені для салату.
  • Я вважаю за краще 40% м’яса, 40% овочі та яйця і 20% майонезу.
Відео дня

Рецепт салату олів'є

Інгредієнти:

  • 250 г м’яса язика
  • 150 г відвареного телячого м’яса або м’яса від 2 перепілок
  • 3 яйця
  • 200 г солоних огірочків
  • 200 г картоплі
  • 50 г зеленої цибулі
  • 150 г зеленого горошку консервованого
  • сіль і перець за смаком
Сава Лібкін
Фото: Сава Лібкін

Приготування:

Зваріть телячий язик і м’ясо. Відразу після варіння опустіть м’ясо в крижану воду, і тільки після цього очищайте і нарізайте.

Зваріть картоплю, яйця та наріжте до м’яса. Додайте нарізану цибулю, огірки, сіль і перець за смаком.

Заправте салат майонезом.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X