З нутелою та орео. Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати святковий чизкейк

21 грудня 2020, 05:18
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Напередодні новорічних свят кулінарний експерт, шеф-кухар, ресторатор і суддя шоу МастерШеф розкрив секрети приготування чизкейку.

Чизкейк, нутелла і орео — неймовірне поєднання смаків для справжніх ласунів. Побалувати себе таким комбо смаків варто на Новий рік чи Різдво, адже в ці дні можна собі дозволити все, чого душа забажає.

Відео дня

Тим більше, рецепт Ектора Хіменеса-Браво досить простий і не займе багато часу.

Рецепт чизкейка з нутелою та орео

Інгредієнти

Для коржа:

  • 210 гр вершкового масла
  • 28 шт. печива оreo

Для начинки:

  • 650 гр вершкового сиру
  • 5 яєць
  • 120 гр цукру
  • 240 гр вершків
  • 1 ст. л. ванільного екстракту
  • 500 гр Nutella

Приготування

Перебийте печиво в крихту, додайте до нього вершкове масло і рівномірно засипте та утрамбуйте ваш майбутній корж у форму для випікання. Відправте в розігріту до 165 градусів духовку на 15 хвилин.

Збийте вершковий сир, додайте до нього нутеллу, вершки, яйця і цукор. Збивайте все разом, поки не отримаєте однорідну масу, а потім додайте ванільний екстракт або ванілін.

Дістаньте з духовки корж і дайте йому охолонути. Потім рівномірно викладіть на нього основу чизкейку і відправте в духовку на 1 годину. Температура — 165 градусів.

Через годину вимкніть духовку, але залиште чизкейк в ній ще на годину.

Готово, смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X