З гарніром із синьої капусти. Рецепт лимонно-оливкової запеченої курки

28 лютого 2021, 11:35

Фуд-блогер, фотограф і автор книги Легко і смачно Олена Єрмоленко розповіла, як приготувати запечені курячі стегна.

Запечені курячі стегна — одна з найпростіших, але обожнюваних усіма страв. Олена Єрмоленко пропонує урізноманітнити її додаванням лимона, оливок і овочевого гарніру у вигляді запеченої синьої капусти.

Відео дня

Рецепт курки в духовці

Інгредієнти:

  • курячі стегна 5 шт
  • половина пекінської капусти
  • лимон
  • суміш із п’яти перців
  • упаковка зелених оливок

Приготування

Промийте та висушіть паперовим рушником стегна, посипте перцем, сіллю та залийте маринадом від оливок на 30 хвилин.

Викладіть все на деко, полийте лимонним соком і рослинним маслом.

Запікайте 30 хвилин при температурі 180 градусів і 10 при 220 градусах.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X