Просто і смачно. Рецепт курячих крилець в соєвій глазурі від японського шефа
Шеф-кухар і ресторатор Йоші Фудзівара розповів, як приготувати улюблену страву його сина — курячі крильця в соєвому соусі.
Курячі крильця — універсальна страва, яку нескладно приготувати в домашніх умовах. До того ж, це дійсно дуже смачно, хоч і вельми просто.
Японський шеф-кухар Йоші Фудзівара розповів, як готує курячі крила в східному стилі, які обожнює його син.
Рецепт крил у соєвому соусі
Інгредієнти:
- Курячі крила — 1 кг
- Дасі - 5 г
- Соєвий соус — 100 мл
- Мірін — 100 мл
- Цукор — 40 г
- Рисовий оцет — 7 мл
- Імбир — 75 г
- Щічімі - 1 г

Приготування:
Наріжте кожне крильце по суглобу, а потім залийте їх окропом. Обережно перемішайте та відправте в холодну воду. Добре очистіть від усього непотрібного.
Потім, нагрійте воду для бульйону дася. Очистіть імбир і натріть на дрібній тертці. Як тільки вода закипить, відправте туди імбир і дасі.
Викладіть у каструлі крильця і додайте туди соєвий соус, мірін і цукор. Каструлю накрийте фольгою і залиште на 10 хв. щоб крила просочилися.
Далі зніміть фольгу, додайте соєвий соус і крапельку рисового оцту, а тепер залишайте ємність відкритою та випарюйте соус, поки він не стане темно-коричневого кольору, має бути схожий на рідку карамель.
Добре перемішайте і викладіть крила на тарілку.
Смачного!