Просто і смачно. Рецепт курячих крилець в соєвій глазурі від японського шефа

24 січня 2021, 05:38

Шеф-кухар і ресторатор Йоші Фудзівара розповів, як приготувати улюблену страву його сина — курячі крильця в соєвому соусі.

Курячі крильця — універсальна страва, яку нескладно приготувати в домашніх умовах. До того ж, це дійсно дуже смачно, хоч і вельми просто.

Японський шеф-кухар Йоші Фудзівара розповів, як готує курячі крила в східному стилі, які обожнює його син.

Відео дня

Рецепт крил у соєвому соусі

Інгредієнти:

  • Курячі крила — 1 кг
  • Дасі - 5 г
  • Соєвий соус — 100 мл
  • Мірін — 100 мл
  • Цукор — 40 г
  • Рисовий оцет — 7 мл
  • Імбир — 75 г
  • Щічімі - 1 г
chad montano / unsplash
Фото: chad montano / unsplash

Приготування:

Наріжте кожне крильце по суглобу, а потім залийте їх окропом. Обережно перемішайте та відправте в холодну воду. Добре очистіть від усього непотрібного.

Потім, нагрійте воду для бульйону дася. Очистіть імбир і натріть на дрібній тертці. Як тільки вода закипить, відправте туди імбир і дасі.

Викладіть у каструлі крильця і додайте туди соєвий соус, мірін і цукор. Каструлю накрийте фольгою і залиште на 10 хв. щоб крила просочилися.

Далі зніміть фольгу, додайте соєвий соус і крапельку рисового оцту, а тепер залишайте ємність відкритою та випарюйте соус, поки він не стане темно-коричневого кольору, має бути схожий на рідку карамель.

Добре перемішайте і викладіть крила на тарілку.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X