На шампурах або на мангалі. Рецепт шашлику від Тетяни Литвинової

1 серпня 2021, 03:37

Хоча більша частина літа пройшла, часу насолодитися соковитим шашликом на природі все ще багато.

У кожного чоловіка, а часто і жінок є свій фірмовий рецепт шашлику. Але фірмовий рецепт - це добре, а ідеальний - краще. У Тетяни Литвинової є якраз такий рецепт м'яса, яке можна готувати і на мангалі, і на шампурах.

Відео дня

Рецепт шашлику

Інгредієнти:

  • Свинина (шия) - 2 кг
  • Спеції для шашлику/м'яса - 2 упаковки
  • Помідори - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 500 г
Надано Тетяною Литвиновою
Фото: Надано Тетяною Литвиновою

Приготування:

Спершу потрібно подрібнити в блендері цибулю та помідори для соусу до маринаду.

Щоб шашлик вийшов соковитим, м'ясо потрібно різати великими шматками поперек волокон. Зайві прожилки також краще зрізати.

Потім гарно перемішайте м'ясо в спеціях і рослинній олії, а потім додайте соус.

М'ясо залишаємо промаринуватися мінімум на 2-3 години. Нанизуємо шашлик на шампури і готуємо на мангалі.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X