Багато яблук і мало тіста. Рецепт швидкого яблучного пирога-суфле

6 лютого 2021, 05:20
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Ще один корисний рецепт для тих, хто стежить за своїм здоров’ям і тілом: десерт, який майже повністю складається з яблук.

Цей ароматний і ніжний пиріг-суфле дуже швидко і просто готується, а тому стане справжнім корисним порятунком на випадок раптових гостей і чаювання. Окрім того таке яблучне суфле — компроміс для ваших дітей, адже десерт виходить майже корисним.

Відео дня

Рецепт яблучного пирога

Інгредієнти:

  • 1 кг яблук (дрібний кубик)
  • 150 г борошна
  • 120 г цукру
  • 100 г молока
  • 3 яйця
  • ваніль за смаком
  • 6 г розпушувача
  • 50 г меленого мигдалю

Приготування:

Промийте яблука, за бажанням зріжте з них шкірку та наріжте дрібними кубиками.

Яйця збийте з цукром до збільшення в об'ємі втричі. Потім додайте до яєць інші інгредієнти, добре перемішайте і відправте в розігріту до 180С духовку. Випікайте до рум’яності, перевіривши готовність зубочисткою.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X