Обід із Крістіною Баверман. Італійський шеф-кухар розповідає про мішленівську зірку і секрети ресторанного бізнесу

1 березня 2020, 11:48
НВ Преміум
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Найкраща італійська шеф-кухарка Європи розповідає, як вона отримала зірку Michelin, пояснює, яким має бути по-справжньому хороший ресторан, пліткує про гастрономічні дивацтва римлян і п'є українське шардоне.

З ні багато ні мало найкращою італійською кухаркою Європи Крістіною Баверман НВ зустрічається у ресторані української кухні Канапа на Андріївському узвозі.

Все в тутешньому середовищі заспокійливо шепоче, що коли-небудь настане ХХ століття, а XXI ще далеко попереду. Грає дореволюційний шансон, а залу рівномірно зайняли українські родини й іноземні туристи, які тут обідають.

Відео дня

Яскрава темпераментна рудоволоса Баверман створює в закладі ефект невеликого урагану. Вона щиро захоплюється українськими наливками в холодильнику на вході, торкається до скатертин і оцінювально оглядає загальний антураж закладу.

— Ох, які тарілки! — вкотре вимовляє вона, сідаючи за столик.

Баверман — одне з найгучніших імен сучасної кулінарної історії Італії. Найкраща жінка-кухар року, найкраща італійська кухарка Європи, амбасадорка середземноморської кухні у світі й найкраща креативна шефиня Італії — це все про неї. У минулому дипломована юристка-криміналістка і дизайнерка, вона володіє одразу двома закладами громадського харчування у центрі Риму — рестораном Glass Hostaria, удостоєним мішленовської зірки, а також демократичнішим баром Romeo Chef & Baker.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X