Обід із Дашею і Мішею Кацуріними: творці Тайського, Китайського і В'єтнамського привітів розповіли, як зайнялися ресторанним бізнесом

17 січня 2021, 08:23
НВ Преміум
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Модні київські ресторатори, творці Тайського, Китайського і В'єтнамського привітів розповідають, як створюють свої заклади, скільки на них заробляють, розмірковують про вимогливість українців до сервісу та їдять том ям.

Наприкінці грудня стіни київського ресторану Китайський привіт знизу догори обклеїли листами календаря минулого 2020 року. Кожен охочий міг взяти у працівників ресторану маркери, пензлі або балончик із фарбою і написати на тимчасовому «календарному» фасаді закладу все, що він думає про рік коронавірусу й карантину.

Відео дня

Ще кілька місяців тому, на Гелловін, той самий фасад прикрашав декор із пластикового сміття. Так власники закладу показували, що вважають по-справжньому жахливим, і закликали перехожих і відвідувачів сортувати сміття.

Атракціон і смачна їжа — дві основні складові успішного закладу, переконане подружжя Міши та Даши Кацуріних, які стали власниками відразу кількох київських ресторанів азійської кухні — Китайського, Тайського і В'єтнамського привітів. Торік усі три їхні Привіти увійшли до рейтингу 100 найкращих ресторанів України від НВ.

Саме в Тайському привіті, куди без броні заздалегідь зазвичай потрапити складно, ще до локдауну ми й вирішили пообідати. Тут людно і гамірно, як на вулицях Пхукета, працює модна відкрита кухня, а очікування том яму можна скрасити, зробивши масаж ніг. Тут, в обідній залі, його роблять запрошені з Таїланду масажистки, додаючи закладу колориту.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X