Обід з Оксаною Соколовою. Відома телеведуча — про те, яких новин бракує українцям і чому YouTube схожий на ТБ початку 90‑х

10 жовтня 2021, 13:20
NV Преміум

Оксана Соколова, обличчя рейтингового ICTV розповідає про телевізійну кухню, ділиться висновками з власного досвіду на YouTube, переповідає свої розмови про політику з продавчинями на базарі і їсть слабосоленого лосося.

Українська телепродюсерка та журналістка Оксана Соколова пропонує НВ пообідати в ресторані італійської кухні Vero Vero, що на столичному Подолі. У перед­останні сонячні дні всі гості закладу обирають літній майданчик. Ми не є винятком.

Відео дня

— Я живу неподалік, крім того, з обідами тут у мене пов’язані приємні спогади, — пояснює Соколова.

Сідаючи за стіл, вона розповідає, як рік тому навчалася в Києво-Могилянській бізнес-школі на курсі, присвяченому розробці стратегій. Після навчання вся група традиційно обідала в Vero Vero. І тепер, не заглядаючи в меню, Соколова звично замовляє моцарелу з томатами та червоною рибою, я наслідую її приклад, і ми поринаємо в розмову.

Соколова — одна з найдосвідченіших тележурналісток на українському ТБ. За 20 років роботи на популярному телеканалі ICTV вона пройшла шлях від журналістки до авторки і продюсерки власних телепрограм. Починаючи з 2006 року Соколова керує тижневиком Факти тижня та веде головну підсумкову інформаційну програму телеканалу — Факти тижня. Цього року Фактам тижня виповнюється 15 років, проєкт докорінно оновив свою студію, тож розмову ми починаємо саме з цього.

Показати ще новини
Радіо NV
X