Зелень, метал і кераміка ручної роботи. Українські дизайнери оформили інтер'єр ресторану в Мадриді
Дизайнерам української студії Yaroslav Galant innovative design довірили оформлення інтер'єру ресторану Misk'i в районі Малазанья — історичному, культурному і туристичному центрі Мадрида.
Все частіше українських дизайнерів, архітектурні та дизайн бюро запрошують стати частиною цікавих дизайнерських проектів у світі. Так, українська студія Yaroslav Galant innovative design стала автором дизайну рестобару Misk’i, який розташовано на першому поверсі старовинної будівлі в районі Малазанья, історичному, культурному та туристичному центрі Мадрида, в 200 метрах від центральної вулиці Gran Vía.
За словами авторів дизайну Ярослава і Ілони Галант, створюючи інтер'єр закладу, чия назва з мови кечуа перекладається як «смачно», а еклектичне меню включає популярні європейські страви та сучасну інтерпретацію південноамериканської і азіатської кухонь, вони надихалися природою Перу.

В якості початкового матеріалу дизайнери отримали типовий мадридський бар, оформлений в найкращих традиціях 80-х років ХХ століття — вузький кутовий простір з високою барною стійкою, низькими стелями і маленькими вікнами. Вони очистили приміщення від декоративних мармурових і дерев’яних панелей і товстого шару штукатурки, повернувши йому історичний вигляд: зберегли цегляну кладку XIX століття і мармурові сходи і відкрили стелю.

В інтер'єрі Misk’i багато живих тропічних рослин, меблі та елементи обстановки виконані з натуральних матеріалів — дерево місцевих і екзотичних порід, оголений метал, кераміка ручної роботи і ін.


Більша частина меблів була виконана за кресленнями Ярослава Галанта, інша частина придбана у європейських виробників. Серед предметів меблів виділяється великий старовинний сервант, знайдений на аукціоні в Лондоні, який в ресторані виконує функцію дровера, робочої шафи для офіціантів.

Більше фото інтер'єру Misk’i дивіться в галереї:
Рестобар Misk'i в Мадриді
Українське дизайн бюро стало автором інтер'єру мадридського ресторану
Це не перший міжнародний проект української студії. Вони стали авторами ресторану Bairrista, суші-бару Hanaya і ресторану Coffee Grill в Лісабоні та ін. У Києві вони працювали над інтер'єрами фруктового бутика Rambutan і ресторанного комплексу Crazy BBQ.
- Хутро з коноплі та горілка з Чорнобиля. П’ять еко-проектів, що представляють Україну на тижні дизайну в Нідерландах
- З елементами давніх традицій. Dezeen написав про проект будинку, створеного українським дизайнером
- Топ-25. Три українських супермаркети увійшли до списку європейських магазинів з найкращим дизайном
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.