Вчені порівняли ракову небезпеку бургерів і бекону з курінням

23 жовтня 2015, 14:57
Всесвітня організація охорони здоров'я назвала м'ясні напівфабрикати одними із найбільш канцерогенних продуктів

Медики вважають, що бекон, бургери і сосиски підвищують ризик розвитку раку не менше, ніж куріння, повідомляє Metro.

Раніше вченими було доведено, що напівфабрикати з високим вмістом солей і хімічних добавок можуть викликати рак кишечника.

Відео дня

В Організації охорони здоров'я зазначають, що м'ясні напівфабрикати потрапили в список топ-5 канцерогенних продуктів поряд з алкоголем, азбестом, миш'яком і сигаретами.

Крім того, експерти наполягають, щоб на упаковках бекону і сосисок був попереджувальний напис про шкоду для здоров'я, аналогічний тому, який з'являється на пачках сигарет.

Показати ще новини
Радіо NV
X