Український суперфуд. Британський дієтолог відніс сало до списку корисних продуктів

27 лютого 2018, 13:32

Дієтолог з Британської дієтичної асоціації, а також автор популярної дієти The Low-Fad Diet Джо Траверс назвав сало корисним продуктом.

Всупереч поширеній думці про те, що сало належить до категорії шкідливих продуктів, дієтолог переконаний, що його необхідно включати в раціон як джерело «корисних» жирів. Про це повідомляє Independent.

Відео дня

Зокрема, Траверс повідомив, що сало містить мононенасичені жири, які благотворно позначаються на загальному стані здоров'я, а також, згідно з дослідженнями медиків, допомагають знизити рівень холестерину і навіть позитивним чином вплинути на здоров'я серця.

Британський дієтолог також порекомендував використовувати сало замість масла.

«Сало, насправді, дуже корисний продукт. Ми дуже потребуємо таких жирів і маємо включати сало в свій раціон, а також заміняти ним звичне для нас масло. Якщо говорити про помірне споживання сала, то я не бачу жодної причини, по якій слід відмовитися від вживання сала», - каже фахівець.

Траверс також зазначив, що слід вибирати натуральне сало без домішок і ароматизаторів. Зокрема, дієтолог порадив купувати сало не в супермаркетах, а, наприклад, на фермі:

«Слід вибирати найбільш натуральне, чисте сало, а не сало комерційно успішних брендів, які обробляють його», - підсумував він.

Є й користь. Німецькі медики описали, як куріння вилікувало людини від анемії
Доведено користь сну на роботі

Слідкуйте за найцікавішими новинами з розділу НВ STYLE в Facebook

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X