П'ять корисних продуктів з нульовим вмістом калорій

17 січня 2017, 10:03
Існує чимало «легких», а головне корисних продуктів, якими варто урізноманітнити дієту – особливо тим, хто дотримується суворого режиму харчування

Дієтологи не перестають повторювати, що під час дієти організм гостро потребує корисних вітамінів і мінералів, тому фахівці рекомендують включати в раціон ряд низькокалорійних, але корисних продуктів. Зокрема, експерти радять використовувати «легкі» інгредієнти в улюблених стравах, а також використовувати їх в якості перекусу.

Відео дня

НВ Style називає п'ять найбільш корисних продуктів з низьким вмістом калорій – від нуля до 70, які варто включити в раціон під час дієти.

Яблука. Справжній цінний вітамінно-мінеральний комплекс. Яблука можна сміливо віднести до найбільш корисних і доступних дієтичних продуктів. На думку провідних дієтологів планети, яблука – ідеальний варіант для перекусу протягом дня.

Буряк. Завдяки низькій калорійності і високому вмісту корисних речовин, буряк – відмінний варіант для любителів салатів. Буряк містить клітковину, завдяки чому стимулює роботу шлунково-кишкового тракту та поліпшує перистальтику кишечника. Крім того, бетаїн, що входить до складу буряків, регулює жировий обмін і прискорює обмін речовин.

Капуста. Продукт, який на думку дієтологів, буквально створений самою природою для дієтичного харчування. Від кучерявої до білокачанної, айсберг і брокколі – будь-яка капуста дуже корисна для здоров'я, а також містить практично нуль калорій, що робить її маст-хев продуктом для тих, хто худне і дотримується здорового харчування.

Стручкова квасоля. Калорій в стручкової квасолі при всьому багатстві вітамінів у складі дуже мало – навіть 25 ккал навряд чи набереться, що робить її відмінним джерелом вітамінів і мінералів для тих, хто дотримується дієти і піклується про здоров'я.

Полуниця. Приємний той факт, що в настільки смачній і корисній ягоді міститься мінімальна кількість калорій – а саме близько 30 кілокалорій в 100 грамах. Для насичення організму вітамінами, вживати полуницю дієтологи рекомендують, як влітку в свіжому вигляді, так і взимку в замороженому.

Слідкуйте за найцікавішими новинами з розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті

Показати ще новини
Радіо НВ
X