Опубліковано інфографіку, що демонструє небезпеку споживання ковбас і червоного м'яса

3 листопада 2015, 15:05
У Мережі з'явилася інфографіка, яка демонструє, яким чином перероблене м'ясо може викликати захворювання на рак

Як зазначає ТСН, згідно з даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, сотні досліджень довели, що ковбаси, шинка та консерви є канцерогеном, здатним спровокувати рак кишечника, а також підшлункової та передміхурової залоз.

Відео дня

Фото: ТСН
Фото: ТСН Фото:

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ВООЗ внесла сосиски та шинку у список найбільш небезпечних канцерогенів.

Крім того, зазначається, що вживання червоного м'яса в цілому, "ймовірно", викликає такі ж захворювання.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X