Як правильно проводити розвантажувальні дні
Весна – саме час для того, щоб спробувати розвантажувальні дні. Починайте з одного дня на тиждень, потім додайте ще один. Ви скоро відчуєте, що сил стало більше, та й зайві кілограми почнуть помітно зникати. Обирайте меню на свій смак!
1. Фруктовий день
За день постарайтеся з'їсти 1,5 кг різних фруктів, розділивши їх на кілька прийомів. Обов'язково добре пережовуйте! І не забувайте пити багато рідини.

2. День сироїдіння
На сніданок приготуйте фруктовий салат або мюслі з великою кількістю свіжих фруктів, а на обід і вечерю зробіть собі салат з натертої моркви з рослинною (оливковою) олією, лимоном і зеленню.
3. Картопляно-сирний день
З ранку приготуйте мюслі зі знежиреним сиром, на обід з'їжте відварну картоплю в мундирі зі знежиреним сиром і зеленню, на вечерю – картопляний салат зі свіжим огірком і маринадом з сиру, гірчиці і лимонного соку. Денна норма – не більше півкіло картоплі і стільки ж сиру.

©unsplash
4. Кисломолочний день
Денна норма – п'ять склянок кефіру або чистого йогурту (бажано домашнього приготування). Залежно від ваших смакових уподобань напій можна підсолодити свіжими фруктами або приправити зеленню, часником або кмином.
5. Рисовий день
Зваріть 150 г необробленого рису. На сніданок і вечерю з'їжте по 50 г відвареного рису з тушкованими яблуками або яблучним пюре, на обід – 50 г рису з тушкованими помідорами.