Як правильно проводити розвантажувальні дні

30 березня 2017, 09:45
Практично усі дівчата і не тільки, весною починають худнути до літа. Дієти, спорт, голодування. Ми пропонуємо лайт-варіант: робіть розвантажувальні дні. Це легко і не виснажує наш організм

Весна – саме час для того, щоб спробувати розвантажувальні дні. Починайте з одного дня на тиждень, потім додайте ще один. Ви скоро відчуєте, що сил стало більше, та й зайві кілограми почнуть помітно зникати. Обирайте меню на свій смак!

Відео дня

1. Фруктовий день

За день постарайтеся з'їсти 1,5 кг різних фруктів, розділивши їх на кілька прийомів. Обов'язково добре пережовуйте! І не забувайте пити багато рідини.

toa-heftiba-134310_01
toa-heftiba-134310_01 Фото:

2. День сироїдіння

На сніданок приготуйте фруктовий салат або мюслі з великою кількістю свіжих фруктів, а на обід і вечерю зробіть собі салат з натертої моркви з рослинною (оливковою) олією, лимоном і зеленню.

3. Картопляно-сирний день

З ранку приготуйте мюслі зі знежиреним сиром, на обід з'їжте відварну картоплю в мундирі зі знежиреним сиром і зеленню, на вечерю – картопляний салат зі свіжим огірком і маринадом з сиру, гірчиці і лимонного соку. Денна норма – не більше півкіло картоплі і стільки ж сиру.

alisha-hieb-227577
alisha-hieb-227577 Фото:

©unsplash


4. Кисломолочний день

Денна норма – п'ять склянок кефіру або чистого йогурту (бажано домашнього приготування). Залежно від ваших смакових уподобань напій можна підсолодити свіжими фруктами або приправити зеленню, часником або кмином.

5. Рисовий день

Зваріть 150 г необробленого рису. На сніданок і вечерю з'їжте по 50 г відвареного рису з тушкованими яблуками або яблучним пюре, на обід – 50 г рису з тушкованими помідорами.

Показати ще новини
Радіо NV
X