Дієтологи визначили новий фуд-тренд 2017 року
Дослідження дієтологів, проведене спільно з некомерційним вебсайтом про здоровий спосіб життя The Monday Campaigns, показало, що в наступному році справжнім фуд-трендом стануть ферментовані продукти, пише USA Today. Мова йде про «живі» продукти і напої, включаючи натуральний кефір і натуральний ферментований чай комбуча, квас і йогурт, квашену капусту, а також традиційне корейське кімчі - квашені овочі. Слід зазначити, що в цілому ферментирована їжа - це продукти харчування, виготовлені за допомогою бродіння.
За твердженням дієтологів, результати дослідження підтверджують припущення про те, що 2017 стане роком ферментованих продуктів, які є відмінним джерелом корисних бактерій і сприяють нормальній роботі шлунково-кишкового тракту.
Крім того, обіцяє ще більше зрости популярність натуральних йогуртів та сирів, приготованих в домашніх умовах, які за останні кілька років стали темою номер один серед прихильників здорового способу життя. Таким чином, приготування кисломолочної продукції в домашніх умовах, на думку фахівців, дозволяє контролювати якість одержуваного продукту і отримувати максимальну користь від нього.
Слідкуйте за найцікавішими новинами з розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.