Дієтолог розповів, як зробити зелений чай більш корисним

15 травня 2017, 19:07
Відомий американський дієтолог Кері Глассман розповіла про те, як посилити корисні властивості зеленого чаю

Кваліфікований дієтолог і автор книг про здорове харчування зазначила, що зелений чай, корисні властивості якого доведені вченими, можуть бути зменшені через додавання ароматизаторів, пише My Domaine. Глассман повідомила, що слід звернути увагу на деякі фактори при виборі і приготуванні зеленого чаю, які можуть як посилити його корисні властивості, так і зменшити їх.

Відео дня

«Користь зеленого чаю зменшується при додаванні ароматизаторів і будь-яких інших добавок і підсолоджувачів. Тому я б рекомендувала відмовитися від використання таких популярних у наші дні гранатового або журавлинного чаю. Потрібно вибирати якісний і натуральний зелений чай без додаткових непотрібних інгредієнтів», - говорить вона.

Глассман зазначає, що при бажанні в зелений чай можна додати фрукти, м'яту, а також журавлину або будь-які інші добавки, але лише виключно в чистий і натуральний зелений чай без ароматизаторів. Також слід вибирати зелений чай з великими листками - це, на думку дієтолога, індикатор його якості.

Вона також рекомендує пити гарячий зелений чай – таким чином організм отримує максимальну користь від напою, на відміну від чаю з льодом, корисні властивості якого зменшуються.

Слідкуйте за найцікавішими новинами з розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті

Показати ще новини
Радіо НВ
X