Боротьба з авітамінозом. Вісім продуктів, в яких міститься більше вітаміну С, ніж у цитрусових

28 лютого 2017, 17:23

Експерти Бази даних продуктів харчування США назвали продукти, в яких міститься більше вітаміну С, ніж у цитрусових

На думку фахівців, цей вітамін є потужним антиоксидантом і активно захищає організм від наслідків стресу, чим покращує фізичне та емоційне самопочуття, пише Business Insider. Крім того, вітамін С збільшує стійкість до інфекцій, підвищує імунітет і прискорює процес загоєння ран.

Відео дня

Експерти стверджують, що доросла людина повинна вживати від 65 до 95 мг вітаміну С на добу, а за один раз можна вжити до 3000 мг без шкоди для здоров’я. Щоб забезпечити організму достатню кількість аскорбінової кислоти, експерти назвали продукти, в яких міститься більше 50 мг вітаміну С у 100 гр.

Чорна смородина 180 мг

Червоний болгарський перець 128 мг

© JESHOOTS/Pixabay
© JESHOOTS/Pixabay Фото:

Капуста кале 120 мг

© fudio/depositphotos
© fudio/depositphotos Фото:

Брокколі 89 мг

© congerdesign/Pixabay
© congerdesign/Pixabay Фото:

Зелений болгарський перець 80 мг

© Pexels
© Pexels Фото:

Ківі 70 мг

© Alexas_Fotos/Pixabay
© Alexas_Fotos/Pixabay Фото:

Полуниця 59 мг

© cocoparisienne/pixabay
© cocoparisienne/pixabay Фото:

Цвітна капуста 48 мг

© Professor25/depositphotos
© Professor25/depositphotos Фото:
Показати ще новини
Радіо NV
X