Ні за що не здогадаєтеся. Секретний інгредієнт, що допомагає зварити рибу та отримати неповторний смак

13 березня, 14:17
Риба зварена з додаванням секретного інгредієнта виходить набагато смачнішою (Фото:zmaris / depositphotos)

Риба зварена з додаванням секретного інгредієнта виходить набагато смачнішою (Фото:zmaris / depositphotos)

Відварена риба виходить набагато кориснішою, ніж приготовлена будь-яким іншим способом.

На жаль при відварюванні риба, особливо річкова, може вийти жорсткою, сухою та з неприємним специфічним присмаком. Для того, щоб цього не сталося, в каструлю необхідно додати невелику кількість секретного інгредієнта. Завдяки йому риба отримає приємний аромат, стане м’якою та ніжною на смак.

Відео дня

Що необхідно додати в каструлю з рибою під час приготування, щоб вона мала неперевершений смак

Несподіваний для приготування риби інгредієнт є в кожному холодильнику. Його можна вживати як самостійний продукт, а також у складі багатьох блюд. Мова йде про молоко.

Отже, достатньо додати в каструлю, в якій відварюється риба, молоко і вона втратить неприємний запах та присмак. До того ж стане надзвичайно ніжною.

Для того, щоб риба пом’якшилась та стала приємно пахнути, достатньо додати в каструлю з водою під час приготування 100−125 мл молока. Такої кількості продукту буде цілком достатньо для доведення вареної риби до ідеального смаку, який вразить навіть самих вибагливих гурманів.

Показати ще новини
Радіо NV
X