Рибний день. Як захистити руки та рушники від специфічного запаху риби під час її приготування
20 січня, 08:02

Від запаху риби можна легко позбутися (Фото:eskymaks / depositphotos)
Приготування риби приносить незручність у вигляді специфічного аромату, що розповсюджується по всій квартирі.
Для того щоб запах риби не залишався на руках, не осідав на робочих поверхнях і на кухонних рушниках а тим більше щоб він не поширювався по всій квартирі, важливо дотримуватись кількох простих правил при приготуванні продукту.
Відео дня
Як запобігти поширенню запаху смаженої риби по всій квартирі
Читайте також:
Без луски. Три способи швидко та легко почистити свіжу рибу- Якщо на кухні є двері, під час приготування риби їх краще закрити, а ось вікно навпаки краще прочинити. Під час підсмажування продукту бажано вмикати на повну потужність витяжку. Після приготування необхідно протерти всі поверхні чистою водою з додаванням невеликої кількості миючого засобу та обов’язково помити плиту.
- Всі рушники, тканинні серветки та скатертини краще виносити з кухні до приготування риби. Якщо зробити це неможливо, і речі встигли увібрати в себе запах продукту, замочіть їх у теплій воді з невеликою кількістю оцту, а потім виперіть у пральній машині.
- Для того, щоб на руках не залишався запах риби, ідеально чистити її в гумових рукавичках. Якщо готувати та прибирати в них категорично незручно, від уїдливого запаху можна легко позбутися за допомогою оцтової води. Додайте в 500 мл теплої води 5 мл оцту та сполосніть руки. Про неприємний запах можна забути.