Золотиста та смачна. Як підсмажити цибулю, щоб вона не підгоріла та була гарного кольору

14 січня, 09:07
Смачні золотаві кільця смаженої цибулі (Фото:ajafoto / depositphotos)

Смачні золотаві кільця смаженої цибулі (Фото:ajafoto / depositphotos)

Смажена цибуля поєднується з безліччю страв. Головне не спалити її в процесі приготування.

Часто ми стоїмо над сковородою з цибулею, чекаючи на момент, коли вона буде готова. Варто відволіктися буквально на секунду й підступний овоч просто на очах підгоряє та втрачає свої смакові якості. Для того, щоб цибуля завжди виходила красивого золотистого кольору, при підсмажуванні в неї необхідно досипати додатковий інгредієнт.

Відео дня

Як підсмажити цибулю, щоб вона не підгоріла та була красивого золотистого кольору

1 Наріжте цибулю будь-яким зручним для вас способом, викладіть її на розігріту сковороду та присипте невеликою кількістю цукрової пудри. Врахуйте, звичний всім цукровий пісок не підходить для цього способу.

2 Ті, хто обережно ставляться до солодкого, можуть скористатися другим способом підсмажування цибулі до золотистого кольору. У ньому замість цукрової пудри використовується невелика кількість борошна.

Скориставшись одним із способів, ви забудете про те, що таке згоріла або пересмажена цибуля та станете прикрашати страви її золотистими кільцями.

Показати ще новини
Радіо NV
X