Золотиста та смачна. Як підсмажити цибулю, щоб вона не підгоріла та була гарного кольору

Смачні золотаві кільця смаженої цибулі (Фото:ajafoto / depositphotos)
Смажена цибуля поєднується з безліччю страв. Головне не спалити її в процесі приготування.
Часто ми стоїмо над сковородою з цибулею, чекаючи на момент, коли вона буде готова. Варто відволіктися буквально на секунду й підступний овоч просто на очах підгоряє та втрачає свої смакові якості. Для того, щоб цибуля завжди виходила красивого золотистого кольору, при підсмажуванні в неї необхідно досипати додатковий інгредієнт.
Як підсмажити цибулю, щоб вона не підгоріла та була красивого золотистого кольору
1 Наріжте цибулю будь-яким зручним для вас способом, викладіть її на розігріту сковороду та присипте невеликою кількістю цукрової пудри. Врахуйте, звичний всім цукровий пісок не підходить для цього способу.
2 Ті, хто обережно ставляться до солодкого, можуть скористатися другим способом підсмажування цибулі до золотистого кольору. У ньому замість цукрової пудри використовується невелика кількість борошна.
Скориставшись одним із способів, ви забудете про те, що таке згоріла або пересмажена цибуля та станете прикрашати страви її золотистими кільцями.