Секрет шеф-кухарів. Що додати в сирну масу, щоб сирники вийшли смачніше та пишніше

19 вересня, 06:05
Що додати в сирну масу, щоб сирники вийшли смачніше та пишніше (Фото:yelenayemchuk / depositphotos)

Що додати в сирну масу, щоб сирники вийшли смачніше та пишніше (Фото:yelenayemchuk / depositphotos)

Сирники давно стали одним із найулюбленіших сніданків у кожній родині. Але для того, щоб приготувати смачні, соковиті, м’які та пишні сирники потрібно додати один секретний інгредієнт.

Сирники завжди асоціюються із затишком, теплом та дитинством. Багато хто їв сирники з родзинками, з ягодами, з медом, сметаною та іншими добавками. За старих часів популярними були домашні сирники з часником і зеленню, та іншими солоними інгредієнтами. Але незалежно від добавок, чим вищі та пишніші вийдуть сирники, тим смачніші вони будуть. Для цього потрібно знати деякі тонкощі в процесі їхнього приготування.

Відео дня

Пишні сирники (Фото: alely / depositphotos)
Пишні сирники / Фото: alely / depositphotos

Що додати в сирну масу, щоб сирники вийшли пишними

Для того щоб сирники вийшли високими, м'якими та пишними, шеф-кухарі додають рослинну олію у сирну масу. Звичайне рослинне масло здатне надати в'язкість, ніжність та пишність. Завдяки цьому інгредієнту сирники виходять як у кафе та ресторанах, приготовані професійними шеф-кухарями. Якщо ви хочете поекспериментувати і перейняти цей досвід, то сміливо беріться за цей лайфхак. Крім того, щоб сирники набули гарної скоринки, дотримуйтесь наступних рекомендацій:

  • використовуйте якісну рослинну олію, призначену для смаження;
  • перед приготуванням сковороду слід розжарити;
  • у процесі приготування накривайте сковороду куполоподібною кришкою, щоб сирники добре пропеклися;
  • смажте на невеликому вогні, тоді сирники добре схопляться та пропікуться.
Редактор: Альона Дука
Показати ще новини
Радіо НВ
X