Забути про терпкість. Як позбутися специфічного присмаку в хурмі
29 листопада 2022, 03:55

Соковита хурма (Фото:AtlasStudio / depositphotos)
Яскрава, соковита та корисна хурма відрізняється в’язкими властивостями, через які часом неможливо насолодитися її цукровим смаком.
Хурма рятує нас взимку, коли всі обмежені у натуральних вітамінах. Як же ми розчаровуємося, коли купуємо особливо терпкі плоди. Але, знаючи один простий лайфхак, можна забути про в’яжучі здібності плода.
Відео дня
Спосіб позбутися терпкого смаку в хурмі
Читайте також:
Різдвяна історія. Як оформити святкову сирну тарілку- Щоб хурма перестала бути терпкою, і ви насолодилися її смаком, достатньо покласти її в морозильну камеру.
- Помийте хурму. Обітріть паперовими рушниками. Складіть кожен плід в окремий целофановий пакет або кілька разів оберніть харчовою плівкою та відправляйте у морозилку.
- Через дванадцять-шістнадцять годин хурма стає солодкою і готова до вживання після розморожування.
- Розморожені плоди стають дуже м’якими, краще розкладати їх в піали або чашки та їсти ложкою.
- Для використання хурми в кулінарії її можна заморожувати часточками, розкладеними на окремі плоскі піддони, накриваючи харчовою плівкою.