Забути про терпкість. Як позбутися специфічного присмаку в хурмі

29 листопада 2022, 03:55
Соковита хурма (Фото:AtlasStudio / depositphotos)

Соковита хурма (Фото:AtlasStudio / depositphotos)

Яскрава, соковита та корисна хурма відрізняється в’язкими властивостями, через які часом неможливо насолодитися її цукровим смаком.

Хурма рятує нас взимку, коли всі обмежені у натуральних вітамінах. Як же ми розчаровуємося, коли купуємо особливо терпкі плоди. Але, знаючи один простий лайфхак, можна забути про в’яжучі здібності плода.

Відео дня

Спосіб позбутися терпкого смаку в хурмі

  • Щоб хурма перестала бути терпкою, і ви насолодилися її смаком, достатньо покласти її в морозильну камеру.
  • Помийте хурму. Обітріть паперовими рушниками. Складіть кожен плід в окремий целофановий пакет або кілька разів оберніть харчовою плівкою та відправляйте у морозилку.
  • Через дванадцять-шістнадцять годин хурма стає солодкою і готова до вживання після розморожування.
  • Розморожені плоди стають дуже м’якими, краще розкладати їх в піали або чашки та їсти ложкою.
  • Для використання хурми в кулінарії її можна заморожувати часточками, розкладеними на окремі плоскі піддони, накриваючи харчовою плівкою.
Показати ще новини
Радіо NV
X