Шампанське може запобігти хворобам головного мозку - вчені
Вчені з Університету Рідінга виявили, що виноград, який використовують для приготування напою, має мікроелементи, які позитивно впливають на пам'ять, пише Mirror.
У ході дослідження вчені провели експерименти на мишах, згодовуючи їм виноград сортів Піно-нуар і Піно Меньє. В результаті спостерігалось значне поліпшення здоров'я піддослідних.
Попередні експерименти на людях показують, що помірне споживання шампанського може позитивно впливати на когнітивні функції головного мозку, в тому числі і на пам'ять.
Вчені стверджують, що більш детальне дослідження покаже, чи можна використовувати шампанське як ліки від недоумства та хвороби Альцгеймера.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life