Експерти розповіли про позитивний вплив на фігуру однієї груші на день

10 грудня 2015, 19:05
Учені пролили світло на дієтичні властивості груш і довели, що цей фрукт підтримує стрункість фігури

Згідно з результатами дослідження, проведеного експертами університету штату Луїзіана, люди, які регулярно їдять груші, мають на 35% менше шансів отримати діагноз «ожиріння», повідомляє Daily Mail .

Відео дня

У ході наукової роботи було з'ясовано, що груші покращують загальну якість харчування. Вони є прекрасним джерелом клітковини, вітаміну С, магнію, міді та калію, а небезпечних жирів, холестерину і натрію не містять.

Провідний спеціаліст дослідження доктор Керол О'Ніл говорить, що в одній середній груші міститься 24% денної норми клітковини. За рахунок цього у людей, які постійно вживають груші, не спостерігаються проблеми із зайвою вагою.

Раніше у Дієтичних Керівних принципах США було сказано про те, що вживання фруктів знижує ризик хронічних захворювань.

Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X