Американський шеф-кухар назвав два найгірших місця в холодильнику для зберігання продуктів
Деніел Нортон працює кулінарним консультантом у компанії Innit, яка допомагає людям вчитися готувати їжу ефективно та якісно, пише Tech Insider .
Експерт відзначає, що найвищі полиці холодильника, а також ті, які вбудовані в двері, є теплішими, ніж інші. Саме ці два місця гірше всього підходять для зберігання молока, сирого м'яса та інших продуктів, які потребують більш низької температури.
Щоб у чутливих до теплої температури зберігання продуктах не розвивалися патогенні бактерії, краще класти їх на нижні полиці або якомога ближче до задньої стінки холодильника.
Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті