«Їжа сама себе зробила смачною». Простий рецепт м’ясного рагу від Євгена Клопотенка

29 травня 2021, 05:05
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Кулінарний експерт, шеф-кухар і співвласник ресторану 100 років тому вперед поділився легким рецептом рагу з яловичиною та овочевим асорті.

«Кинули м’ясо та овочі в каструлю, потушкували все разом, бам, отримали рагу. Їжа сама зробила себе смачною. Обожнюю таке», — підписав рецепт Євген Клопотенко в своєму інстаграмі, де часто ділиться рецептами страв на кожен день.

Відео дня

Рецепт рагу

Інгредієнти:

  • 300 г яловичини (шия чи лопатка)
  • 120 г моркви
  • 20 г зеленого горошку
  • 120 г молодої зеленої картоплі
  • 150 г стебла селери
  • невелика цибулина
  • 200 мл томатного соку
  • сушений чилі
  • чебрець
  • кріп і петрушка за бажанням

Приготування

Поріжте приблизно однаковими шматочками овочі.

Наріжте м’ясо такими ж шматками, обсмажте 4 хвилини в глибокій сковороді чи каструлі, в якій будете тушкувати рагу.

Додайте овочі, сіль, перець, чебрець і залийте томатним соком.

Далі можете продовжити тушкувати страву на плиті, або відправити її в духовку. Євген Клопотенко рекомендує другий варіант, бо смак тоді виходить більш насиченим.

Тушкуйте страву до готовності овочів та м’яса (орієнтовно 30 хвилин).

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X