Їсти сирими. Незвичайний рецепт кабачків від Євгена Клопотенка

5 липня 2021, 03:03

Кулінарний експерт розповів, як приготувати незвичайний салат із сирого кабачка.

Євген Клопотенко часто ділиться оригінальними рецептами та поєднаннями в своєму інстаграмі. Нещодавно шеф-кухар рекомендував приготувати листкові пиріжки з полуницею та сиром, а цього разу порадив поєднати сирі кабачки з ванільним цукром. Євген Клопотенко зізнався, що йому набридли смажені та запечені кабачки, тому він радить спробувати їх сирими, як салат.

Відео дня

Слухайте подкаст на цю тему

Рецепт кабачків

Інгредієнти:

  • кабачки
  • ванільний цукор
  • сіль
  • оливкова олія
  • лимонна цедра

Приготування:

Наріжте кабачки довільно, як вам подобається. Натріть на них лимонну цедру, посоліть, додайте ванільний цукор і заправте оливковою олією.

«Кабачки сирі, бо можна задовбатися, якщо постійно їсти їх смаженими. А от коли нічого з ними не робити і прийняти їх, як вони є, то вам відкриється цілий новий світ. І про ванільний цукор не забудьте» — порадив кулінар.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X