Їсти сирими. Незвичайний рецепт кабачків від Євгена Клопотенка
Кулінарний експерт розповів, як приготувати незвичайний салат із сирого кабачка.
Євген Клопотенко часто ділиться оригінальними рецептами та поєднаннями в своєму інстаграмі. Нещодавно шеф-кухар рекомендував приготувати листкові пиріжки з полуницею та сиром, а цього разу порадив поєднати сирі кабачки з ванільним цукром. Євген Клопотенко зізнався, що йому набридли смажені та запечені кабачки, тому він радить спробувати їх сирими, як салат.
Рецепт кабачків
Інгредієнти:
- кабачки
- ванільний цукор
- сіль
- оливкова олія
- лимонна цедра
Приготування:
Наріжте кабачки довільно, як вам подобається. Натріть на них лимонну цедру, посоліть, додайте ванільний цукор і заправте оливковою олією.
«Кабачки сирі, бо можна задовбатися, якщо постійно їсти їх смаженими. А от коли нічого з ними не робити і прийняти їх, як вони є, то вам відкриється цілий новий світ. І про ванільний цукор не забудьте» — порадив кулінар.
Смачного!