Insta-сніданок. Бельгійські вафлі за рецептом судді МастерШеф Ольги Мартиновської
Ресторатор, кулінарний експерт і суддя шоу МастерШеф Ольга Мартиновська розповіла, як приготувати ідеальні вафлі.
Кулінар запевняє, що рецепт вафель 100% робочий. А подавати їх можна з будь-якою начинкою: з солоною рибою, авокадо або салатом, або солодкими — з нутелою чи джемом.
Рецепт бельгійських вафель
Інгредієнти на 6 порцій:
- 100 гр борошна
- Дрібка солі
- 5 г розпушувача
- 2 яйця
- 2 ч.л. ванільного цукру
- 100 мл молока
- 25 мл газованої води, а краще пива
- 1 ст.л. розтопленого вершкового масла
Приготування:
Відокремте жовтки від білків. Змішайте борошно, сіль і розпушувач з жовтками.
Додайте молоко і перемішайте до однорідності.
Налийте газовану воду і вершкове масло. Добре все перемішайте.
Збийте білки з ванільним цукром і делікатно введіть їх у тісто.
Наливайте тісто в вафельниці та випікайте 5 хвилин.
Смачного!