«Хрумка золотиста скоринка». Запечена курка за рецептом Євгена Клопотенка

2 березня 2021, 05:12
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Кулінарний експерт розповів, як приготувати пряне курча в духовці.

Рецепт запеченої курки

Інгредієнти:

  • Молоде курча
  • Крупна морська сіль
  • Лимонний сік
  • Чебрець
  • Рослинна олія

Приготування

Промийте курку, промніть її, гарно полийте лимонним соком.

Відео дня

Посоліть курку крупної морською сіллю та розітріть її. Далі додайте чебрець. Якщо він у гілках, можете начинити ним курку.

Полийте курча олією та відправляйте у розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Далі переставте режим на «гриль» або підніміть температуру на 210 градусів і випікайте ще 10 хвилин. Тоді у вас вийде хрумка золотиста скоринка.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X