Французький сніданок. Рецепт солодких грінок з бананами від Ольги Сумської
Актриса і ведуча поділилася рецептом солодких грінок з крем-сиром, бананами та ваніллю.
Ці грінки насправді поширені в усьому світі, а в кожній країні трохи відрізняються способом приготування. Але у Франції вони були популярними, напевно, раніше, ніж усюди — ще в Середньовіччі, а потім страва отримала назву «французької» від американців.
Як би там не було, ніжні грінки з карамелізованим бананом — ідеальна страва і для романтичного сніданку з другою половинкою, і для затишного сніданку всією сім'єю.
Рецепт французьких грінок
Інгредієнти:
- Білий хліб
- 3 яйця
- Цукор
- Ваніль
- Кориця
- Вершкове масло
- Банани
- Вершковий сир
Приготування:
Збийте разом яйця, цукор, ваніль і корицю. За бажанням можна додати молоко, як це традиційно роблять в Іспанії.
Вмочуйте хліб у суміші для грінок і смажте на вершковому маслі з двох сторін по 2−3 хвилини.
Обсмажте банани в ванілі.
Намажте на грінку вершковий сир, накрийте іншим шматочком хліба та викладіть зверху банани.
Смачного!
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life