Французький сніданок. Рецепт солодких грінок з бананами від Ольги Сумської

28 лютого 2021, 09:13

Актриса і ведуча поділилася рецептом солодких грінок з крем-сиром, бананами та ваніллю.

Ці грінки насправді поширені в усьому світі, а в кожній країні трохи відрізняються способом приготування. Але у Франції вони були популярними, напевно, раніше, ніж усюди — ще в Середньовіччі, а потім страва отримала назву «французької» від американців.

Відео дня

Як би там не було, ніжні грінки з карамелізованим бананом — ідеальна страва і для романтичного сніданку з другою половинкою, і для затишного сніданку всією сім'єю.

Рецепт французьких грінок

Інгредієнти:

  • Білий хліб
  • 3 яйця
  • Цукор
  • Ваніль
  • Кориця
  • Вершкове масло
  • Банани
  • Вершковий сир

Приготування:

Збийте разом яйця, цукор, ваніль і корицю. За бажанням можна додати молоко, як це традиційно роблять в Іспанії.

Вмочуйте хліб у суміші для грінок і смажте на вершковому маслі з двох сторін по 2−3 хвилини.

Обсмажте банани в ванілі.

Намажте на грінку вершковий сир, накрийте іншим шматочком хліба та викладіть зверху банани.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X