Зоряний шеф-кухар розповів, як перетворив непримітне італійське кафе на найкращий ресторан світу

15 вересня 2016, 20:16
Шеф-кухар італійського ресторану Osteria Francescana Массімо Боттура ставиться до кулінарії, як до мистецтва. Саме тому його гастрономічний заклад було визнано найкращим рестораном 2016 року

Рейтинг найкращих ресторанів світу, який очолює Osteria Francescana, представлений міжнародною консалтинговою компанією Deloitte і ґрунтується на оцінках 1500 суддів, серед яких фуд-блогери, кухарі, ресторатори і досвідчені гурмани, пише Maxim.

Відео дня

Щоб перетворити тихе кафе в Модені на найкращий ресторан світу, Массімо Боттура постійно проявляв творчий підхід, величезну майстерність, незамутнену пристрасть до улюбленої справи і рішучість кидати виклик труднощам.

Сам Массімо стверджує, що секрет успіху будь-якої справи полягає у шануванні традицій минулого та їх вдосконаленні в теперішньому часі. Свій ресторан Массімо Боттура називає лабораторією ідей, натхнених культурою.

© www.theworlds50best.com
© www.theworlds50best.com Фото:

«Креатив – це поезія», – говорить італієць – «Створення рецептів – це інтелектуальна задача, яка містить інгредієнти, техніку і пам'ять. Ви компонуете у страві смак своїх пристрастей: музику, їжу, мистецтво».

© www.theworlds50best.com
© www.theworlds50best.com Фото:

На думку Массімо Боттури, дуже важливо пам'ятати свої корені і поважати традиції. Італійський шеф подорожував по всьому світу, вивчав кулінарні особливості інших країн і міг би відкрити ресторан в будь-якому великому місті світу, але він з Модени, і його Osteria Francescana визнаний найкращим рестораном.

Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X