Зіркове меню. Чим пригощатимуть гостей церемонії Оскар-2017
Спеціальне меню для головної оскарівської вечірки представить незмінний шеф Губернаторського бала Вольфганг Пак. Знаменитий австрійський шеф-кухар і ресторатор буде відповідати за ситість зірок кінематографа вже в 23-й раз, повідомляє People.

Для 89-ї церемонії нагородження Оскар Вольфганг Пак створить більш 50 різних страв, серед яких вишуканий закритий пиріг з куркою і чорними трюфелями; запечена паста з сиром і копченим лососем; ребра Вагью у марокканських спеціях з пармезаном; тако з коренем таро, креветками, манго, авокадо і соусом айолі; гноччі з тушкованими грибами і мусом з кеш'ю; корн-доги з лобстера; попкорн із золотим пилом і багато іншого.
Вольфганг Пак повідомив журналістам, що меню святкового вечора догодить як м'ясоїдам, так і вегетаріанцям, а на створення деяких страв шеф-кухаря надихнуло різноманіття фільмів, номінованих на Оскар у цьому році.

З напоїв на Губернаторському балу будуть представлені шампанське Piper-Heidsieck, каліфорнійське вино від Френсіса Форда Копполи і коктейлі на основі віскі Hilhaven Lodge.
З десертів голлівудські знаменитості зможуть поласувати лава-кейками, сімома різними видами морозива і щербету, ванільними і червоно-вельветовими вафлями, кульками Такоякі, карамельно-капучіновими льодяниками у вигляді статуеток Оскар і багатьма іншими солодощами.

Щоб нагодувати близько 1500 осіб – номінантів Оскара із сім'ями – для закусок, основних страв і десертів Вольфганг Пак буде використовувати свіжі місцеві інгредієнти й екологічно чисті морепродукти.
Слідкуйте за найцікавішими новинами з розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life