Макаронна запіканка. Рецепт солодкої бабки з локшини з фруктами

20 серпня 2021, 03:22

Якщо вам не подобається готувати складні десерти, спробуйте приготувати найпростіший з можливих варіантів — пиріг із макаронів.

Бабка з локшини (або макаронник) — одна з тих елементарних страв, які дуже просто приготувати і які дарують якесь затишне відчуття родом із дитинства. Такий пиріг готують і солоним, і солодким, ми пропонуємо десертний варіант з фруктами чи овочами. Найкраще використовувати абрикоси, персики чи ягідне асорті.

Відео дня

Рецепт макаронника

Інгредієнти:

  • спагеті - 1 упаковка
  • яйце — 5 шт.
  • молоко — 150 мл
  • цукор — 100 г
  • ванілін — 2 дрібки
  • фрукти або ягоди за бажанням і смаком

Приготування:

Зваріть спагеті згідно з інструкціями на упаковці. Перекладіть готові макарони в форму для випікання.

Якщо ви готуєте бабку з фруктами чи ягодами, наріжте їх невеликими шматочками і викладіть шарами між спагетті або просто перемішайте все.

Приготуйте заливку: збийте яйця з молоком, цукром і ваніліном. Вилийте на спагеті.

Випікайте макаронну запіканку в розігрітій до 180С близько 40 хвилин.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X