«Їжа теж є бойовим інструментом». Євген Клопотенко присвятив пиріг Антонівському мосту та ЗСУ

9 серпня, 13:51
Страва готується із яблуками сорту білий налив (Фото:instagram.com/klopotenko)

Страва готується із яблуками сорту білий налив (Фото:instagram.com/klopotenko)

Раніше кулінар створив страву «русня під ізюмом», а тепер присвятив страву ЗСУ.

«Присвячено ЗСУ і Антонівському мосту. Шарлотка з яблуками сорту Антонівка та діркою всередині (хто знає — той знає). Бо їжа теж є бойовим інструментом. Щоб підтримувати дух незламності нашого народу і не забувати про важливе. Можете готувати і уявляти, як закочуєте ворога під асфальт, а не яблука заливаєте тістом. Або просто подумки повертатися до Херсона та підтримувати його», — описав рецепт кулінар.

Відео дня

Як приготувати таку шарлотку з яблуками сорту Білий налив чи Антонівка — читайте в блозі кулінара.

Також нещодавно Євген Клопотенко в прямому ефірі приготував «борщ сили» разом із українськими військовими, котрі паралельно готували його на своїй польовій кухні.

Показати ще новини
Радіо НВ
X