Євген Клопотенко полетів у США. Але по дорозі повернувся до Києва, приготував бургер і поділився його рецептом
Кулінарний експерт розповів в Instagram-stories про те, як пробував вилетіти в Нью-Йорк, і поділився рецептом справжнього американського бургера.
Вчора, 7 квітня, Євген Клопотенко збирався летіти в Нью-Йорк і навіть приїхав в аеропорт. Але кулінару довелося повертатися додому, адже квитки в нього були з пересадкою в Амстердамі, а з Європи в Америку не випускають.
«Але я попив кави в аеропорті. Гарна така ароматна каву. Недаремно з'їздив. Тепер поїду працювати», — поділився емоціями кулінар.

Сьогодні Євген Клопотенко зробив другу і цього разу вдалу спробу полетіти в Америку через Туреччину.
«На Нью-Йорк у мене досить скромні плани. Без захоплення Америки, так ото, трохи її помацати. Зустрінуся з українською діаспорою, приготую борщ з українськими та іноземними дипломатами. Та наостанок — проведу звану вечерю для американських шефів та ЗМІ. Будемо знайомити Америку з українською кухнею, нехай знають, яка вона крута», — розповів підписникам шеф-кухар.
У тему до американської поїздки кулінарний експерт вирішив поділитися рецептом справжнього американського чизбургера.
Рецепт бургера з сиром
Інгредієнти:
- фарш свинини
- фарш яловичини
- помідор
- цибуля
- солоний огірок
- булочка для бургера
- гірчиця
- кетчуп
- сир
- салат
Приготування:
Змішайте фарш у пропорції 50 на 50 і добре відбийте його, щоб котлети вийшли однорідними. Сформуйте котлети і викладіть смажитися на рослинній олії на сковорідці-гриль або на звичайній.
Наріжте тонкими кільцями цибулю, помідор і солоний огірок.
Підсушіть на сковорідці розрізані навпіл булочки.

Коли котлети засмажаться з одного боку, переверніть їх і накрийте зверху тонкими слайсами сиру.
Зніміть булочки, намажте кетчупом і гірчицею, викладіть овочі, а зверху котлету з сиром. Накрийте все листком салату і другою половинкою булочки. Трохи притисніть бургер і подавайте.
Смачного!
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life