«Занадто скромна ціна». Сендвічі з вагю, що продавалися в київському закладі по 2200 грн, подорожчали

20 грудня 2021, 10:40

Нова ціна за страву складає 2500 грн.

«Милі мої, ми вирішили, що 2200 це надто скромна ціна на кацу вагю і підняли її до 2500! Поспішайте, поки ми не підняли ціну ще вище!», — написав співзасновник ресторану Міша Кацурін у своєму інстаграмі.

Відео дня

Раніше ціна на сендвіч схвилювала Мережу, адже багато відвідувачів спочатку вважали, що це лише опечатка в меню. Проте ціна за сендвіч із найелітнішою у світі яловичиною справді становила 2200 грн. і навіть користувалася популярністю у відвідувачів.

Скріншот сторіз misha_katsurin / instagram.com
Фото: Скріншот сторіз misha_katsurin / instagram.com

Кацу-сандо в Привіті - це традиційний японський сендвіч з білим хлібом, свіжою капустою, домашнім соусом (з яблуками, морквою та цибулею), а також стейком із японської мармурової яловичини класифікації А5 вагю. Ця яловичина і піднімає ціну, адже вагю вважається найсмачнішою та найдорожчою яловичиною у світі. Її особливість — в інтенсивній «мармуровості» м’яса, що забезпечується ненасиченими жирами.

Показати ще новини
Радіо NV
X