«Занадто скромна ціна». Сендвічі з вагю, що продавалися в київському закладі по 2200 грн, подорожчали
Нова ціна за страву складає 2500 грн.
«Милі мої, ми вирішили, що 2200 це надто скромна ціна на кацу вагю і підняли її до 2500! Поспішайте, поки ми не підняли ціну ще вище!», — написав співзасновник ресторану Міша Кацурін у своєму інстаграмі.
Раніше ціна на сендвіч схвилювала Мережу, адже багато відвідувачів спочатку вважали, що це лише опечатка в меню. Проте ціна за сендвіч із найелітнішою у світі яловичиною справді становила 2200 грн. і навіть користувалася популярністю у відвідувачів.

Кацу-сандо в Привіті - це традиційний японський сендвіч з білим хлібом, свіжою капустою, домашнім соусом (з яблуками, морквою та цибулею), а також стейком із японської мармурової яловичини класифікації А5 вагю. Ця яловичина і піднімає ціну, адже вагю вважається найсмачнішою та найдорожчою яловичиною у світі. Її особливість — в інтенсивній «мармуровості» м’яса, що забезпечується ненасиченими жирами.
- Найдорожче м’ясо в світі. Японські вчені вперше виготовили яловичину ваґю за допомогою 3D-біодруку
- Більше декору, простору та атмосфери. Чим українські ресторани відрізняються від французьких — розповідає авторка гіду Мод Жозеф
- «Не подобається — не займай посадку». Власник київської мережі раменних обматюкав незадоволену відвідувачку