Секретна паніровка. Як приготувати соковиті котлети з курячого фаршу

23 липня, 04:52
Як приготувати соковиті котлети (Фото:5PH / depositphotos)

Як приготувати соковиті котлети (Фото:5PH / depositphotos)

Для багатьох котлети є одним із найулюбленіших страв у раціоні. Їх люблять як дорослі, так і діти. Однак не всі знають головні правила приготування котлет.

Готувати котлети можна з курятини, свинини, яловичини, індичати та інших видів фаршу. Але для того, щоб вони вийшли смачними та соковитими, потрібно знати деякі лайфхаки. Особливо складно приготувати соковиті котлети з курячого фаршу, оскільки він сам по собі сухий і дієтичний. Ми розібралися в цьому питанні та дізналися один секретний крок, завдяки якому будь-які котлети вийдуть соковитими.

Відео дня

Як зробити котлети соковитими

Досвідчені господині знають, щоб приготувати соковиті курячі котлети, щоб із них витікав сік, потрібно додати одне яйце. Але яйце потрібно класти не у фарш, а скористатися ним у процесі приготування.

Щоб приготувати такі котлети, виконайте такі дії:

  1. У фарш додайте подрібнену цибулю, сіль, батон, розмочений у молоці та перець.
  2. Залишіть фарш у холодильнику на 30 хвилин, щоб усі інгредієнти склеїлися та м'ясо просочилося ароматом спецій.
  3. В окрему тарілку розбийте яйце та збийте його міксером.
  4. Спочатку обваляйте котлети в борошні, а потім у яєчній суміші.
  5. Обсмажуйте котлети у цій паніровці на сковороді. Ні сухарі, ні інші інгредієнти не потрібні.

Завдяки такій яєчній паніровці, фарш швидко схопиться і утримає весь сік усередині, завдяки чому котлети виходять дуже смачними та соковитими.

Редактор: Альона Дука
Показати ще новини
Радіо НВ
X