У морозилці чи холодильнику. Як правильно зберігати горілку, щоб максимально відкрити її смак

15 серпня, 21:18
Чому не можна зберігати горілку в морозилці (Фото:nioloxs / depositphotos)

Чому не можна зберігати горілку в морозилці (Фото:nioloxs / depositphotos)

Незалежно від того, яку горілку ви вважаєте за краще вживати, швидше за все, ви зберігаєте її в морозильній камері. Таким чином, вона завжди буде крижаною та готовою до вживання.

Франсуа Тібо є натхненником одного з брендів горілки Grey Goose. За словами Тібо, зберігати горілку в морозильній камері можна лише для неякісної або дешевої горілки. Це тому, що дуже низька температура допомагає приховати сувору правду про те, що у горілки меншої якості може знизитись градус спирту. Однак для горілки найвищої якості є набагато найкращий метод зберігання, який вам слід використовувати.

Відео дня

Як правильно зберігати горілку

Тібо сказав, що зберігання горілки преміум-класу в морозильній камері не дозволяє покупцям насолоджуватися всім, що може запропонувати горілка найвищої якості. Є тонкі ноти та аромати, які можна відчути та випробувати тільки тоді, коли горілка подається трохи теплішою температури. Пам'ятайте, що якщо сильний холод приховує недоліки смаку, він також приховає і приємніші аспекти напою. Отже, якою є правильна температура зберігання для ідеального пиття горілки? За даними Food Network, горілку преміум-класу слід зберігати при температурі від 0 до 4 градусів. За словами експерта, конкретний діапазон температур такий самий, як температура невеликого розведення льодом у склянці для змішування. Отже, вам було б краще зберігати високоякісну горілку в холодильнику, а не в морозилці.

Редактор: Альона Дука
Показати ще новини
Радіо НВ
X