«Новий гречаний левел». Рецепт гречки з печерицями та мигдалем від Євгена Клопотенка

10 квітня 2021, 05:45
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Кулінарний експерт поділився незвичайним рецептом гречки, яка стала його улюбленою кашею на сніданок.

Нещодавно Євгену Клопотенко довелося місяць провести на дієті без молочних продуктів, червоного м’яса, балансуючи кількість решти продуктів. Однією з умов дієти була якась каша щоранку, а тому кулінар почав багато експериментувати з ними. Улюбленою кашею стала гречка з мигдалем та печерицями.

Відео дня

Рецепт гречки з мигдалем

Інгредієнти:

  • Гречка
  • Печериці
  • Мигдаль
  • Вершкове масло
  • Цибуля

Приготування:

Зваріть або замочіть гречку так, щоб вона лишилася аль-денте. Ідеальний варіант приготування каші: залити водою, проварити одну хвилину, зняти з вогню, накрити кришкою і почекати 10 хвилин, щоб вона запарилася.

Обсмажте на вершковому маслі порізані печериці разом із цибулею. Додайте їх у гречку.

Натріть на тертці мигдаль, потрусіть ним гречку та їжте.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X