Оригінальний простий сніданок. Готуємо запечені яйця з беконом і сиром у булочці

15 листопада 2022, 03:49
Запечені яйця з беконом і сиром у булочці (Фото:пресслужба)

Запечені яйця з беконом і сиром у булочці (Фото:пресслужба)

Постійний експерт програми Ранок Вдома Чаба Бакош знає, як зробити кожен ранок неповторним. Разом із ведучими каналу Дом Іриною Хоменко та Костянтином Октябрьским кулінар приготував сніданок із яйця та бекона, запеченими у булочці.

Щоб повторити оригінальний рецепт сніданку від Чаби Бакоша вам знадобляться:

  • Булочки для бургера (високі) — 2 шт.
  • Бекон — кілька слайсів
  • Яйця — 2 шт.
  • Сир моцарела — 1 кулька

Відео дня

  • Помідори чері - 4 шт.
  • Вершкове масло — 20 г
  • Майонез — 1 ст.л.
  • Сметана — 2 ст.л.
  • Каперси
  • Лимон
  • Сіль, перець, цукор
пресслужба
Фото: пресслужба

1. Відрізати верхню частину булочок, вийняти середину та змастити вершковим маслом. Покласти у булочку бекон і моцарелу, підсолити та поперчити. Вбити сире яйце. Запікати у духовці разом із помідорами черрі.

2. Для соусу тартар змішати сметану з майонезом. Порізати каперси, збризнути лимонним соком, підсолити, додати трохи цукру і ретельно перемішати соус.

3. Подавати готову страву із соусом тартар. Смачного!

Редактор: Кіра Гіржева
Показати ще новини
Радіо NV
X