Рецепт корисного поживного сніданку. Як приготувати вівсянку з карамелізованими фруктами

14 листопада 2022, 02:15
Як приготувати вівсянку з карамелізованими фруктами — покроковий рецепт (Фото:пресслужба)

Як приготувати вівсянку з карамелізованими фруктами — покроковий рецепт (Фото:пресслужба)

Постійний експерт програми Ранок Вдома на каналі Дім Чаба Бакош запропонував глядачам відкрити для себе банальну вівсянку по-новому.

Разом із ведучими ранкового шоу Іриною Хоменко та Костянтином Октярським кулінар приготував вівсяну кашу на мигдальному молоці з карамелізованими фруктами, горіхами та шоколадом.

Відео дня

Для приготування сніданку з вівсяної каші вам знадобляться:

  • Мигдальне молоко — 400 мл
  • Вівсянка класична — 100 г
  • Вівсянка з великими пластівцями — 50 г
  • Мюслі - 100 г
  • Груша — 1 шт.
  • Яблуко — 1 шт.
  • Шоколад — 0,5 плитки
  • М’ята — кілька гілочок
  • Кеш’ю — жменя
  • Мигдаль — жменя
  • Сіль
  • Коричневий цукор
Рецепт вівсянки (Фото: пресслужба)
Рецепт вівсянки / Фото: пресслужба

1. Відварити вівсянку та мюслі на мигдальному молоці, посолити до свого смаку. Вівсяні пластівці більшого розміру обсмажити на сухій сковороді до золотистого приємного кольору. Додати до гарячих пластівців мед — карамелізувати.

2. На окремій сухій сковороді підсмажити кеш’ю та мигдаль, посолити. Посипати горіхи тростинним цукром — карамелізувати.

3. Грушу та яблуко нарізати кубиками, викласти на розігріту сковороду. Посипати тростинним цукром і помішуючи довести до карамелізації.

4. Вівсяну основу викласти в глибоку миску, додати решту складових страв. Покласти мед чи шоколад. Прикрасити листочками м’яти. Смачного!

Редактор: Кіра Гіржева
Показати ще новини
Радіо NV
X