Рецепт корисного поживного сніданку. Як приготувати вівсянку з карамелізованими фруктами

Як приготувати вівсянку з карамелізованими фруктами — покроковий рецепт (Фото:пресслужба)
Постійний експерт програми Ранок Вдома на каналі Дім Чаба Бакош запропонував глядачам відкрити для себе банальну вівсянку по-новому.
Разом із ведучими ранкового шоу Іриною Хоменко та Костянтином Октярським кулінар приготував вівсяну кашу на мигдальному молоці з карамелізованими фруктами, горіхами та шоколадом.
Для приготування сніданку з вівсяної каші вам знадобляться:
- Мигдальне молоко — 400 мл
- Вівсянка класична — 100 г
- Вівсянка з великими пластівцями — 50 г
- Мюслі - 100 г
- Груша — 1 шт.
- Яблуко — 1 шт.
- Шоколад — 0,5 плитки
- М’ята — кілька гілочок
- Кеш’ю — жменя
- Мигдаль — жменя
- Сіль
- Коричневий цукор

1. Відварити вівсянку та мюслі на мигдальному молоці, посолити до свого смаку. Вівсяні пластівці більшого розміру обсмажити на сухій сковороді до золотистого приємного кольору. Додати до гарячих пластівців мед — карамелізувати.
2. На окремій сухій сковороді підсмажити кеш’ю та мигдаль, посолити. Посипати горіхи тростинним цукром — карамелізувати.
3. Грушу та яблуко нарізати кубиками, викласти на розігріту сковороду. Посипати тростинним цукром і помішуючи довести до карамелізації.
4. Вівсяну основу викласти в глибоку миску, додати решту складових страв. Покласти мед чи шоколад. Прикрасити листочками м’яти. Смачного!