Тартар з лосося. Як приготувати легку та поживну закуску, яка не нашкодить фігурі

Як приготувати тартар з лосося — покроковий рецепт (Фото:пресслужба)
У програмі Ранок Вдома на телеканалі Дом кулінар Чаба Бакош поділився рецептом тартару з лосося та авокадо, який можна вживати навіть тим, хто дотримується дієти.
Для приготування тартару з лосося за рецептом Чаби Бакоша вам знадобляться:
- Лосось — 250 г
- Авокадо — 1 шт.
- Соус табаско
- Огірок — 1 шт.
- Лайм — 1 шт.
- Мікрогрін
- Ікра мойви — 30 г
- Ікра кети — 30 г
- Каперси — 10 шт.
- Зелена цибуля — 2−3 гілочок
- Сіль
- Білий перець
- Багет — 4−6 скибочок
- Плоди каперсів — 2 шт.
- Рукола
- Кріп
- Пармезан

1. Лосось нарізати кубиками та пересипати в окрему миску. Додати до нього розрізані каперси, білий перець, ікру мойви. Посолити та перемішати всі складові.
2. Авокадо нарізати кубиками й змішати з подрібненою зеленою цибулею. Підсолити та додати кілька крапель соусу табаско.
3. За допомогою кондитерської форми викласти на тарілку сальсу з авокадо. На сальсу покласти рибний тартар. Вирівняти блюдо за допомогою ложки — трохи притиснути. Прикрасити червоною ікрою, руколою, плодами каперсів.
4. Огірки нарізати соломкою, прикрасити гілочками кропу, посипати тертим пармезаном.
5. Обсмажити на сковороді скибочки багету — зробити грінки. Подавати тартар із грінками.