Тартар з лосося. Як приготувати легку та поживну закуску, яка не нашкодить фігурі

9 листопада 2022, 02:18
Як приготувати тартар з лосося — покроковий рецепт (Фото:пресслужба)

Як приготувати тартар з лосося — покроковий рецепт (Фото:пресслужба)

У програмі Ранок Вдома на телеканалі Дом кулінар Чаба Бакош поділився рецептом тартару з лосося та авокадо, який можна вживати навіть тим, хто дотримується дієти.

Для приготування тартару з лосося за рецептом Чаби Бакоша вам знадобляться:

  • Лосось — 250 г
  • Авокадо — 1 шт.
  • Соус табаско
  • Огірок — 1 шт.
  • Лайм — 1 шт.
  • Мікрогрін
  • Ікра мойви — 30 г

Відео дня

  • Ікра кети — 30 г
  • Каперси — 10 шт.
  • Зелена цибуля — 2−3 гілочок
  • Сіль
  • Білий перець
  • Багет — 4−6 скибочок
  • Плоди каперсів — 2 шт.
  • Рукола
  • Кріп
  • Пармезан
пресслужба
Фото: пресслужба

1. Лосось нарізати кубиками та пересипати в окрему миску. Додати до нього розрізані каперси, білий перець, ікру мойви. Посолити та перемішати всі складові.

2. Авокадо нарізати кубиками й змішати з подрібненою зеленою цибулею. Підсолити та додати кілька крапель соусу табаско.

3. За допомогою кондитерської форми викласти на тарілку сальсу з авокадо. На сальсу покласти рибний тартар. Вирівняти блюдо за допомогою ложки — трохи притиснути. Прикрасити червоною ікрою, руколою, плодами каперсів.

4. Огірки нарізати соломкою, прикрасити гілочками кропу, посипати тертим пармезаном.

5. Обсмажити на сковороді скибочки багету — зробити грінки. Подавати тартар із грінками.

Редактор: Кіра Гіржева
Показати ще новини
Радіо NV
X