Фарш, томати і арахіс. Бургер за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

22 липня, 02:53
Бургер за рецептом Ектора Хіменеса-Браво (Фото:instagram.com/hectorjimenezbravo/)

Бургер за рецептом Ектора Хіменеса-Браво (Фото:instagram.com/hectorjimenezbravo/)

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор, ведучий проєкту Прокинься з Ектором та суддя МастерШеф на СТБ — Ектор Хіменес-Браво поділився новим рецептом бургера.

Такого поєднання смаків у бургері я ще ніде не куштував. Б’юсь об заклад, він вам сподобається, зберігайте.

ділиться Ектор

Інгредієнти:

  • Булочка - 1 шт;
  • Фарш – 150 грамів;
  • Сіль, перець;
  • Рукола – 10 г;
  • Помідор – 20 грамів.

Соус:

  • В'ялені томати – 100 г;
  • Арахіс – 30 г;
  • Пармезан – 30 г;
  • Олія з-під в'ялених томатів (дивитись по консистенції соусу);

Відео дня

  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  1. Змішуємо в чаші для блендера в'ялені томати, арахіс, пармезан, перець, сіль, оливкову олію.
  2. Збиваємо суміш до однорідної маси. Солимо і перчимо фарш, добре перемішуємо. Формуємо котлету для бургерів за допомогою форми, ставимо у духовку.
  3. Запікаємо до готовності.
  4. Змащуємо шматочки булочки оливковою олією, підсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
  5. Викладаємо на булочку приготований соус, додаємо руколу, слайси помідора, м'ясо.
  6. Верхню булочку також змащуємо соусом та накриваємо бургер. Смачного!

А вже 30 липня, о 10:00 на СТБ, глядачі побачать прем'єрні випуски ранкового кулінарного шоу Прокинься з Ектором. Шеф-кухаря відвідають зірки МастерШеф у пошуках рецептів, якими можна забезпечити повноцінне харчування українців у сьогоднішніх умовах нестачі продуктів та жорсткої економії.

Редактор: Кіра Гіржева
Показати ще новини
Радіо НВ
X