Можна й на дієті. Салат з відвареної яловичини та свіжого огірка

10 січня, 19:08
Легкий салат з відвареної яловичини для дорослих та дітей (Фото:AndreySt / depositphotos)

Легкий салат з відвареної яловичини для дорослих та дітей (Фото:AndreySt / depositphotos)

Після низки свят ми особливо потребуємо легких страв, які не навантажують шлунок.

Салат з відвареної яловичини та свіжого огірка — варіант для всіх, хто в повсякденному житті віддає перевагу здоровій їжі. Він є черговим розвінчуванням міфу про те, що корисне не може бути смачним.

Відео дня

Корисна, смачна та надзвичайно легка у приготуванні страва стане справжнім порятунком для тих, хто втомився від важких святкових страв і хоче побалувати себе та оточуючих легкою та ситною закускою.

Як приготувати салат з відвареної яловичини та свіжого огірка.

Складові

Яловичина відварена

Сир твердий

Огірок свіжий

Горіхи грецькі

Сметана (майонез)

Сіль, перець — за смаком

Ще одна перевага салату полягає в тому, що кількість всіх інгредієнтів підбирається на око, в залежності від того, на скільки порцій ви розраховуєте та в якій кількості продукти знаходяться у вашому холодильнику на момент його приготування.

Приготування

Нарізати м’ясо та огірок у салат можна залежно від власних уподобань: скибочками, кубиками або будь-якими іншими шматочками. Ми рекомендуємо викладати інгредієнти у вигляді тонкої соломки, так вони виглядатимуть ще більш апетитно та оригінальніше.

Візьміть відварену яловичину та розділіть її на кілька поздовжніх шматочків. Кожен з них розділіть руками на волокна. Наріжте огірок на тонкі слайси, які подрібніть в тонку соломку. Потріть на велику тертку або наріжте тонкими вузькими смужками сир. Об'єднайте м’ясо з огірком, зверху посипте сиром і подрібненими горіхами, посоліть, додайте перець і заправте сметаною або майонезом.

Показати ще новини
Радіо NV
X