Можна й на дієті. Салат з відвареної яловичини та свіжого огірка

Легкий салат з відвареної яловичини для дорослих та дітей (Фото:AndreySt / depositphotos)
Після низки свят ми особливо потребуємо легких страв, які не навантажують шлунок.
Салат з відвареної яловичини та свіжого огірка — варіант для всіх, хто в повсякденному житті віддає перевагу здоровій їжі. Він є черговим розвінчуванням міфу про те, що корисне не може бути смачним.
Корисна, смачна та надзвичайно легка у приготуванні страва стане справжнім порятунком для тих, хто втомився від важких святкових страв і хоче побалувати себе та оточуючих легкою та ситною закускою.
Як приготувати салат з відвареної яловичини та свіжого огірка.
Складові
Яловичина відварена
Сир твердий
Огірок свіжий
Горіхи грецькі
Сметана (майонез)
Сіль, перець — за смаком
Ще одна перевага салату полягає в тому, що кількість всіх інгредієнтів підбирається на око, в залежності від того, на скільки порцій ви розраховуєте та в якій кількості продукти знаходяться у вашому холодильнику на момент його приготування.
Приготування
Нарізати м’ясо та огірок у салат можна залежно від власних уподобань: скибочками, кубиками або будь-якими іншими шматочками. Ми рекомендуємо викладати інгредієнти у вигляді тонкої соломки, так вони виглядатимуть ще більш апетитно та оригінальніше.
Візьміть відварену яловичину та розділіть її на кілька поздовжніх шматочків. Кожен з них розділіть руками на волокна. Наріжте огірок на тонкі слайси, які подрібніть в тонку соломку. Потріть на велику тертку або наріжте тонкими вузькими смужками сир. Об'єднайте м’ясо з огірком, зверху посипте сиром і подрібненими горіхами, посоліть, додайте перець і заправте сметаною або майонезом.