Смачніше, ніж у KFC. Як приготувати хрустку курку в паніруванні з чипсів

15 січня, 03:59
Курячі нагетси та хрусткі крильця можна приготувати вдома (Фото:AntonMatyukha / depositphotos)

Курячі нагетси та хрусткі крильця можна приготувати вдома (Фото:AntonMatyukha / depositphotos)

Хрустку та ароматну курку в незвичайному паніруванні можна приготувати на власній кухні.

Якщо ви жити не можете без хрустких нагетсів або крилець, а найближчий фастфуд або закритий, або грошей на нього не вистачає, купіть курячі крила, філе або гомілки та приготуйте смачну страву за рецептом і вам більше ніколи не захочеться замовляти його в ресторанах.

Відео дня

Як приготувати хрусткі курячі нагетси в паніруванні з чипсів

Складові

Крила, філе або гомілки курячі - 1 кг

Яйця — 2 шт.

Борошно — 100 г

Олія — 1,5 ст.л.

Сіль, спеції - за смаком

Чіпси — 1 пакет

Приготування

Якщо для приготування ви вибрали гомілки, їх потрібно попередньо відварити. Крила та філе готуються швидше, тому не потребують попередньої обробки.

Візьміть крила та розділіть їх по суглобах. Якщо вибрали філе, наріжте його на нагетси. Якщо гомілки — відваріть і залиште цілими.

Викладіть м’ясо в миску, посоліть і посипте спеціями. Додайте олію. Ретельно перемішайте м’ясо та залиште маринуватися на сорок хвилин.

Підготуйте три глибокі тарілки чи миски. В одну розбийте яйця та перемішайте їх. В іншу насипте муку, а в третю розкришіть чипси.

Кожен шматочок промаринованого м’яса вмочіть у борошно, потім у яйця, а потім обваляйте в крихті з чіпсів і викладіть на лист, застелений пергаментом.

Запікайте куряче м’ясо в розігрітій духовці до 200° протягом двадцяти хвилин.

Показати ще новини
Радіо NV
X