Класичний сніданок на будь-який смак. Три простих рецепти млинців з різними начинками

Як приготувати млинці з різними начинками (Фото:unsplash/Monika Grabkowska)
Кулінарні експерти програми Ранок Вдома на каналі Дом знають, що приготувати на сніданок, щоб підняти собі та рідним настрій і наситити організм. Кухарі запропонували три легкі рецепти млинців, які завжди будуть актуальними.
Млинці з вишнями за рецептом Чаби Бакоша
Інгредієнти:
- Молоко — 350 мл
- Борошно — 150 г
- Яйце — 2 шт.
- Цукор — 2 ст.л.
- Олія — 50 мл
- Сіль
Для приготування вишневого конфітюру вам знадобляться:
- Вишня свіжа або заморожена — 300 г
- Цукор — 100 г
- Крохмаль — 1 ст.л.
- Вода холодна — 40 мл
1. У великій мисці збити два яйця з цукром, додати молоко, борошно просіяне, сіль і кілька ложок рослинної олії. Ретельно перемішати до однорідної маси. Смажити млинці на олії до золотистої скоринки.
2. Вишню пересипати в сотейник, додати цукор і поставити на маленький вогонь. Довести до кипіння.
3. Тим часом розвести холодною водою крохмаль і потихеньку влити суміш у киплячі вишні. Постійно помішуючи суміш, варити конфітюр до загусання. Зняти з вогню та дати охолонути.
4. Млинці наповнити вишневим конфітюром. Подавати сніданок зі сметаною, прикрасивши свіжою м’ятою.

Млинці з сиром та апельсиновою цедрою від Яна Нгуєна
Інгредієнти:
- Молоко — 500 мл
- Борошно — 190 г
- Яйце — 2 шт.
- Цукор — 25 г
- Сіль
- Олія соняшникова — 25 мл
- Масло вершкове — 25 г
Для начинки:
- Сир — 100 г
- Вершки — 20 мл
- Цукор
- Цукор ванільний
- Цедра апельсину
1. У глибокій мисці збити яйця з цукром, додати сіль, борошно, молоко та олію. Перемішати віночком до однорідної маси. Розігріти сковороду та смажити млинці на вершковому маслі.
2. Для начинки перетерти сир і ввести в нього вершки. Додати цукор, ванільний цукор та сіль за смаком. Додати в сирну масу цедру і ретельно перемішати.
3. Начинку загорнути у готові млинці - сніданок готовий! Подавати зі сметаною, прикрасивши страву апельсиновою цедрою.

Млинці з куркою та грибами за рецептом Яна Нгуєна
Інгредієнти:
- Молоко — 500 мл
- Борошно — 190 г
- Яйце — 2 шт.
- Цукор — 25 г
- Олія соняшникова — 25 мл
- Масло вершкове — 25 г
- Сіль
Для начинки:
- Стегна курячі - 200 г
- Цибуля ріпчаста — 30 г
- Печериці - 50 г
- Вершки — 50 мл
- Кріп
- Сіль
1. У глибокій мисці збити яйця з цукром, додати сіль, борошно, молоко та олію. Перемішати віночком до однорідної маси. Розігріти сковороду та смажити млинці на вершковому маслі.
2. Стегна курячі філірувати і нарізати дрібними шматочками. Подрібнити цибулю та печериці. Підсмажити інгредієнти на сковороді, додати вершки та подрібнений кріп. Посолити, поперчити та ретельно перемішати.
3. Начинку загорнути в млинці та подавати на стіл. Смачного та поживного вам сніданку!
