Класичний сніданок на будь-який смак. Три простих рецепти млинців з різними начинками

3 січня, 11:08
Як приготувати млинці з різними начинками (Фото:unsplash/Monika Grabkowska)

Як приготувати млинці з різними начинками (Фото:unsplash/Monika Grabkowska)

Кулінарні експерти програми Ранок Вдома на каналі Дом знають, що приготувати на сніданок, щоб підняти собі та рідним настрій і наситити організм. Кухарі запропонували три легкі рецепти млинців, які завжди будуть актуальними.

Млинці з вишнями за рецептом Чаби Бакоша

Інгредієнти:

  • Молоко — 350 мл
  • Борошно — 150 г
  • Яйце — 2 шт.
  • Цукор — 2 ст.л.
  • Олія — 50 мл
  • Сіль

Для приготування вишневого конфітюру вам знадобляться:

Відео дня

  • Вишня свіжа або заморожена — 300 г
  • Цукор — 100 г
  • Крохмаль — 1 ст.л.
  • Вода холодна — 40 мл

1. У великій мисці збити два яйця з цукром, додати молоко, борошно просіяне, сіль і кілька ложок рослинної олії. Ретельно перемішати до однорідної маси. Смажити млинці на олії до золотистої скоринки.

2. Вишню пересипати в сотейник, додати цукор і поставити на маленький вогонь. Довести до кипіння.

3. Тим часом розвести холодною водою крохмаль і потихеньку влити суміш у киплячі вишні. Постійно помішуючи суміш, варити конфітюр до загусання. Зняти з вогню та дати охолонути.

4. Млинці наповнити вишневим конфітюром. Подавати сніданок зі сметаною, прикрасивши свіжою м’ятою.

пресслужба
Фото: пресслужба

Млинці з сиром та апельсиновою цедрою від Яна Нгуєна

Інгредієнти:

  • Молоко — 500 мл
  • Борошно — 190 г
  • Яйце — 2 шт.
  • Цукор — 25 г
  • Сіль
  • Олія соняшникова — 25 мл
  • Масло вершкове — 25 г

Для начинки:

  • Сир — 100 г
  • Вершки — 20 мл
  • Цукор
  • Цукор ванільний
  • Цедра апельсину

1. У глибокій мисці збити яйця з цукром, додати сіль, борошно, молоко та олію. Перемішати віночком до однорідної маси. Розігріти сковороду та смажити млинці на вершковому маслі.

2. Для начинки перетерти сир і ввести в нього вершки. Додати цукор, ванільний цукор та сіль за смаком. Додати в сирну масу цедру і ретельно перемішати.

3. Начинку загорнути у готові млинці - сніданок готовий! Подавати зі сметаною, прикрасивши страву апельсиновою цедрою.

пресслужба
Фото: пресслужба

Млинці з куркою та грибами за рецептом Яна Нгуєна

Інгредієнти:

  • Молоко — 500 мл
  • Борошно — 190 г
  • Яйце — 2 шт.
  • Цукор — 25 г
  • Олія соняшникова — 25 мл
  • Масло вершкове — 25 г
  • Сіль

Для начинки:

  • Стегна курячі - 200 г
  • Цибуля ріпчаста — 30 г
  • Печериці - 50 г
  • Вершки — 50 мл
  • Кріп
  • Сіль

1. У глибокій мисці збити яйця з цукром, додати сіль, борошно, молоко та олію. Перемішати віночком до однорідної маси. Розігріти сковороду та смажити млинці на вершковому маслі.

2. Стегна курячі філірувати і нарізати дрібними шматочками. Подрібнити цибулю та печериці. Підсмажити інгредієнти на сковороді, додати вершки та подрібнений кріп. Посолити, поперчити та ретельно перемішати.

3. Начинку загорнути в млинці та подавати на стіл. Смачного та поживного вам сніданку!

пресслужба
Фото: пресслужба
Редактор: Кіра Гіржева
Показати ще новини
Радіо NV
X