Як у голландському ресторані. Оселедець в ароматному маринаді до новорічних свят

Оселедець в маринаді власного приготування (Фото:Maya_Mo / depositphotos)
Рибні страви вітаються Кроликом на новорічному столі, тому кожен передноворічний рецепт не буде зайвим.
Щоб приготувати ніжний та соковитий оселедець по-голландськи не потрібно бігти до магазину за екзотичними продуктами. Поєднайте звичні продукти інакше та насолоджуйтесь новим неперевершеним смаком.
Інгредієнти
На 1 л маринаду:
Риба морожена — 2 шт.
Цибулина — 2 шт.
Лимон — 0,5 шт.
Морква — 1 шт.
Морська сіль — 4 ч.л.
Цукор — 6 ч.л.
Лист лавровий — 10 шт.
Перець чорний горошком — 9 шт.
Приготування
Розморозьте рибу та поріжте її шматочками. Наріжте кружальцями лимон і натріть на терці моркву. Підготуйте кільця або півкільця цибулі.
Викладайте продукти шарами в підготовлену скляну банку з кришкою. Шари: цибуля, лавровий лист, морква, лимон, цукор, сіль, перець, оселедець. Шари можна повторювати до заповнення банки.
Закрийте заповнену банку кришкою та поставте в холодильник. Через три дні оселедець по-голландськи буде готовим.