Мінімум зусиль. П’ять інгредієнтів для домашнього приготування маринованого імбиру

28 січня, 07:35
Імбир легко замаринувати на домашній кухні (Фото:elena.hramova / depositphotos)

Імбир легко замаринувати на домашній кухні (Фото:elena.hramova / depositphotos)

Імбир надає неповторний смак стравам, який неможливо замінити іншими приправами.

Для того щоб приготувати на домашній кухні маринований імбир, не знадобиться багато інгредієнтів та часу. Продукт можна замаринувати лише за десять хвилин і вже наступного дня насолоджуватися його унікальним смаком.

Відео дня

Як приготувати маринований імбир на домашній кухні

Складові

Корінь імбиру — 1 (великий)

Цукор — ½ склянки

Вода — ½ склянки

Оцет рисовий — ½ склянки

Сіль — 1 ч.л.

Приготування

Помийте та почистьте корінь імбиру. Наріжте його тонкими слайсами за допомогою овочечистки. За кількістю у вас повинна вийти склянка нарізаного продукту. Покладіть імбир у ємність з кришкою, найкраще скляну.

Залийте в невелику каструлю воду, рисовий оцет, додайте цукор і підігрійте на плиті до повного розчинення.

Доведіть отриманий маринад до кипіння на середньому вогні та залийте імбир. Дайте йому охолонути, накрийте кришкою та поставте в холодильник на ніч.

Насолоджуйтесь смаком маринованого імбиру наступного дня після приготування та ще два тижні, якщо зберігатимете його в холодильнику. Якщо хочете, щоб продукт вийшов гарного рожевого кольору, додайте в маринад при приготуванні невелику скибочку буряка.

Показати ще новини
Радіо NV
X